;

Blog

Ben je zwanger of wil je zwanger raken in 2023? Dan kan het lonen om goed je zorgverzekering te checken voor vergoedingen voor een zwangerschapscursus en dergelijke.

Een veilige hechting met je baby is belangrijk zodat hij of zij later beter een intiemere relatie kan aangaan. Lees tips hoe je dit kan versterken.

Jezelf niet meer herkennen na bevalling is lastig en komt vaak voor. Lees hier tips hoe je er mee om kan gaan en jezelf weer kan terugvinden.

Een bevallingstrauma verwerken na een traumatische bevalling. Wat is een traumatische bevalling en zo verwerk je dat op de juiste manier.

Ervaar jij veel stress tijdens jouw zwangerschap? In deze blog deel ik tips over hoe je stress beperkt en hoe je ermee omgaat.

Pufcursus, “Moet ik nou echt een zwangerschapscursus volgen?” een veelgestelde vraag. Lees er alles over de zin en onzin van een bevalcursus.

Opzien tegen de bevalling is heel normaal, maar het kan ook vervelend zijn en zelfs omslaan in bevalangst. Met deze tips leer je ermee omgaan!

Die roze wolk, heerlijk als je er op zit. En zit je daar nu op geniet er met volle teugen van! Maar wat als dat niet zo is? Je niet die blije happydepeppy zwangere bent of kersverse mama. Doordat je lichamelijk veel klachten hebt en/of mentaal niet goed in je vel zit…

De partnerdag van mijn zwangerschapscursus was ook zo lekker knullig. De docente vroeg aan onze groep wat je als partner nou allemaal kon betekenen tijdens de bevalling. In eerste instantie was het muisstil.