;

HypnoBirthing Cursus

In deze zwangerschapscursus leer je álles over HypnoBirthing® The Mongan Method. In 5 lessen (aan huis, in mijn praktijk of online) neem ik jou en je partner mee door de bijzondere fysiologie van bevallen, oefen je ademhalingstechnieken uit de HypnoBirthing, leer je je lichaam (nog) meer te vertrouwen en deel ik tools voor jullie samen om diepe ontspanning te bereiken.

Duur

Privé cursus 5 x 2,5 uur

Kosten

€ 599

Lokatie

Bij jou thuis of in mijn praktijk (Weesp)

geboorte
Foto: Sterre Anna Photography

The Mongan Method

HypnoBirthing® is een ontspannen en stress-vrije methode, gebaseerd op de filosofie dat alle baby’s op een zachte, rustige en liefdevolle manier geboren zouden moeten worden. De nadruk in deze cursus ligt op de zwangerschap en geboorte, maar ook op prenataal ouderschap en het bewustzijn van de ongeboren baby. Een simpel en eenvoudig programma, zorgvuldig doordacht door de jaren heen om moeders te helpen herinneren aan de eenvoud van geboorte.

Naast deze prachtige filosofie is HypnoBirthing® ook een techniek om op een ontspannen en kalme manier je baby te baren. De naam suggereert dat er hypnose in voorkomt en dat schrikt misschien wat af, maar in de cursus leer ik je hier alles over. Met hypnose wordt in dit geval vooral een hele diepe lichamelijke ontspanning bedoeld, waarin je geest alert en gefocust is. Hierdoor valt het kritische stemmetje in je hoofd weg en dat helpt om met een positieve mindset de geboorte tegemoet te gaan.

Voor Wie?

Iedere zwangere vrouw en haar (geboorte)partner zijn vanaf 20 weken zwangerschap welkom. Of je nu je eerste of vierde kindje verwacht. We behandelen de originele HypnoBirthing®-methode volgens de richtlijnen die hiervoor staan. Dit kan in een privécursus, of in een kleine groep van minimaal 3 en maximaal 6 stellen.

Waar & Waneer?

Op aanvraag geef ik deze HypnoBirthing®-cursus privé in de omgeving van Weesp (o.a. Amsterdam, Driemond, Muiden, Muiderberg, Naarden, Bussum, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Huizen, Laren, Blaricum). Ben je op zoek naar een groepscursus kijk dan naar Yoga & Mindful Zwanger cursus die ik geef in Huizen of Weesp. Ook geef ik nog andere privé cursussen die minder intensief zijn dan de Hypnobirthing cursus.

Heb je nog vragen of wil je weten of deze zwangerschapscursus echt bij je past? Je kunt hieronder een gratis kennismakingsgesprek met mij inplannen, en hier ervaringen van vrouwen (en partners) die je voorgingen lezen.

Aanmeldformulier Hypnobirthing cursus

Via dit inschrijfformulier kan je je aanmelden voor een Hypnobirthing cursus. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met je op. Wil je eerst een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek, dan kan je die hier inplannen.