;

Eendaagse bevalworkshop:
Samen met Partner

Deze eendaagse bevalworkshop bereidt aanstaande ouders in 3 uur helemaal voor op een bevalling als team. Wat kun je als partner méér doen dan de verloskundige bellen en washandjes halen? Welke rol kun (en wil!) je pakken tijdens de geboorte van je kind? Wat vinden jullie samen belangrijk? En welke ontspanningsoefeningen kunnen jullie samen doen? Je volgt deze workshop als aanvulling op de zwangerschapscursus Yoga & Mindful Zwanger, óf los als focusworkshop.

Duur

Eendaagse workshop met partner van 3 uur:
Weesp

Kosten

€ 150 (cursisten van Yoga & Mindful krijgen korting) of privé workshop €300

Data

Groepsworkshop Weesp

  • 20 juli (VOLgeboekt)
  • 12 oktober 10.00-13.00
  • 14 december 10.00-13.00

Of Privé samen in te plannen (€300)

Teamwork makes the dream work

Hoewel de vrouw tijdens de bevalling het middelpunt is en de regie heeft, kun je als partner zó veel doen om haar en het geboorteproces te ondersteunen. Om te beginnen door dezelfde kennis op te doen, te weten welke oefeningen voor haar fijn werken en wat jij kunt regelen en doen. Door jullie vragen, wensen en twijfels te bespreken, zorg je dat jullie op dezelfde golflengte zitten en echt als team deze marathon kunnen aangaan. Ook jouw vragen en wensen als partner doen ertoe.

Weet dat jouw rol tijdens de bevalling van groot belang is. Over het algemeen hebben vrouwen die zich gesteund voelen een prettigere bevalervaring. In de partnerworkshop staan we hierbij uitgebreid stil en krijg je veel handige tips & tools mee om thuis te bespreken en te oefenen. Deze workshop geeft inzicht in wat voor jullie als stel het beste werkt, hoe jullie je samen kunnen voorbereiden op de aanstaande geboorte en welke keuzes jullie kunnen maken. 

In 3 uur zijn jullie helemaal klaargestoomd. Na de workshop ontvang je een uitgebreide hand-out met alle kennis en oefeningen, zodat jullie ook thuis aan de slag kunnen.

Partnerworkshop - In het kort

NineMoons

Alle kennis over de bevalling in vogelvlucht

NineMoons

Praktische tips: wat kun je als partner doen?

NineMoons

Oefeningen om samen te ontspannen (voor én tijdens de bevalling)

NineMoons

Ademhalings- en massagetechnieken (o.a. Rebozo)

NineMoons

Ondersteunen in bevalhoudingen

NineMoons

Tools voor omgaan met pijn

NineMoons

Inzicht in geboorteplan

NineMoons

Contact maken met jullie baby

Voor Wie?

Deze eendaagse bevalworkshop is voor alle aanstaande ouders. Het is een mooie aanvulling op de complete zwangerschapscursus Yoga & Mindful Zwanger, maar ook als losse workshop geschikt voor iedereen die thuis zelf wil oefenen. Uiteraard kun je de workshop ook met een andere bevalpartner doen, zoals je moeder, zus of vriendin als die je gaat bijstaan. Ben je al eens bevallen? Dan is deze cursus ook geschikt als opfriscursus, of als je eerste bevalling een minder fijne ervaring was. Voor een meer uitgebreide cursus kun je de Yoga & Mindful Zwanger Cursus in Bussum of Weesp volgen (waarin je als zwangere vrouw ook elke week yoga- en ontspanningsoefeningen doet) of een Privé Zwangerschapscursus boeken.

Waar en Wanneer?

In Weesp geven we deze workshop in mijn eigen praktijkruimte bij het Het Grote Begin. Op aanvraag geven we ook een Privé cursus in de omgeving van Weesp & Bussum (o.a. Amsterdam, Driemond, Muiden, Muiderberg, Naarden, Huizen, Hilversum, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Laren, Blaricum).

Schrijf je in voor de groepsworkshop in Weesp