;

Mama psycholoog

NA DE ZWANGERSCHAP

 Het moederschap kan een behoorlijke challenge zijn. De  verantwoordelijkheid voor een kindje vraagt veel van een kersverse moeder. Vanuit mijn werk als psycholoog en persoonlijke ervaring help ik kersverse mama’s bij hun situaties. Schuldgevoelens, stress of teleurstelling komen vaker voor dan gedacht. Je bent niet alleen. We kijken samen waar je tegenaan loopt, waar je twijfels en angsten liggen en hoe we dit kunnen verzachten. 

Het eerste gesprek is 90 minuten en de vervolg gesprekken zijn 60 of 90 minuten. Ze vinden plaats in mijn praktijk bij Het Grote begin of online via livestream. Soms kan een enkel gesprek al verlichting bieden, maar soms is het ook fijn om elkaar meerdere keren te zien. Na een korte telefonische intake bespreken we jouw wensen en behoeftes waarna we een persoonlijk mama traject kunnen starten. 

Beschikbaarheid

Binnen 2 weken beschikbaarhied

Kosten

€100 per uur

(vergoeding vanuit aanvullende zorgvezekering mogelijk)

Locatie

Mijn praktijk in Weesp:
omgeving Amsterdam & ‘t Gooi of online

Postpartum Mama traject - Na De Geboorte

Moeder zijn brengt veel onzekerheden met zich mee: 

  • Opeens draag je volle verantwoordelijkheid voor een nieuw leven
  • heb je er een rol bijgekregen en minder ruimte om voor jezelf te zorgen
  • Misschien zit je minder lekker in je vel sinds je zwangerschap of de geboorte, herken je jezelf niet meer of lukt het je niet om te genieten van je baby.

Het kan behoorlijk eenzaam voelen om te dealen met deze gedachtes. Het is tijd om aandacht te geven aan deze kant van het moederschap, want er zijn super veel vrouwen die hiermee te maken krijgen. Een een-op-een postpartum mama traject kan helpen ontspanning te vinden in het geheel. Ik luister, we praten, maar er zijn ook simpele oefeningen om de ontspanning echt te ervaren. 

De gesprekken kunnen voor jou alleen zijn, maar ook samen met je partner. Net waar jij/ jullie behoefte aan hebben. 

Merk je dat je moeite hebt met de verwerking van je bevalling dan kan het bevallingsverwerking-traject wat voor je zijn. Hierdoor zal de heftige/ traumatische ervaring van de bevalling en/ of kraamtijd meer naar de achtergrond verdwijnen en kan je weer eindelijk rust vinden. 

Waar en Wanneer?

Ik heb een fijne praktijkruimte in Weesp of online kunnen we afspreken. In bepaalde situaties (bijvoorbeeld bij ondersteuning in de kraamtijd) kan ik ook naar jou komen in omgeving van Weesp (o.a. Amsterdam, Driemond, Muiden, Hilversum, Muiderberg, Naarden, Bussum, Nederhorst den Berg, Nigtevecht, Almere,  Abcoude, Huizen, Laren & Blaricum). Of als je verder weg woont kan het ook online via livestream. 

Neem (beveiligd) contact op via onderstaande knop