;

Reviews

Yoga & Mindful Zwanger

YOGA & MINDFUL ZWANGER

“Wat een fijne zwangerschapscursus heb ik gehad bij Nine Moons. Ik ben zwanger van de derde en nam met name deel voor de yoga en meditatie, een stukje ontspanning en bewust met mijn zwangerschap en kindje bezig zijn. Tegen mijn verwachting in heb ik ook veel geleerd van het theorie gedeelte! Deze combinatie van ontspanning en theorie kan ik iedere zwangere aanraden. Noor is heel deskundig en betrokken. Noor, dankjewel voor de fijne cursus. Ik ga de avonden missen.”

FEMKE WELY (HUIZEN)

YOGA & MINDFUL ZWANGER

“Ik kan iedereen van harte aanraden om de cursus van Nine Moons te volgen. Na twee pittige bevallingen, heb ik bij de derde een totaal andere ervaring gehad. Dat heb ik zeker aan Noor te danken! Tijdens de cursus kwam ik erachter dat de vorige bevallingen nog een onverwerkt trauma waren. Dit moest ik eerst verwerken, voordat ik nog een keer zou bevallen. Op aanraden van Noor heb ik een EMDR traject gevolgd. Hier heb ik ontzettend veel aan gehad. Tezamen met de ademhalingsoefeningen en geboorte affirmaties ging ik volledig ontspannen de geboorte tegemoet. Ik snap eigenlijk niet dat de manier van ademhalen die Noor je aanleert geen standaard onderdeel is van de instructie van de verloskundige. Het maakt namelijk echt een wereld van verschil. Kortom: twijfel niet en schrijf je snel in voor de cursus!”

JUDI (HUIZEN)

YOGA & MINDFUL ZWANGER

“Fijne cursus met een hoop praktische informatie over de verschillende fases van een bevalling. Zelf heb ik de basis ademhalingstechniek tijdens mijn zwangerschap en bevalling veel toegepast. Tijdens mijn zwangerschap gaven de ademhalingsoefeningen mij een kwalitatief moment met de kleine baby in mijn buik en tijdens de bevalling zorgde hij ervoor dat ik mijn rust kon behouden”

MYRTHE (MUIDENBERG)

YOGA & MINDFUL ZWANGER (+ WORKSHOP)

“De zwangerschapsyoga- en partnercursus waren voor mij een hele goede voorbereiding voor mijn bevalling. De cursus is opgebouwd uit praktische tips en informatie over de bevalling. Daarnaast is er veel aandacht voor de moeder en het contact maken met de baby. Voor mij was dit een perfecte combinatie om me goed voor te bereiden op de laatste weken van de zwangerschap en de verschillende fases van de bevalling. Naast tips&trics is er veel aandacht voor ontspanning, een welkom moment in een tijd waarin veel op je afkomt! Noor creëert in haar cursussen een fijne sfeer waardoor je snel op je gemak bent (dit gold overigens ook voor de keren dat de cursus digitaal plaatsvond).”

SKADI (ALMERE)

YOGA & MINDFUL ZWANGER

“Ik ben weer ingeleid en heb de weeën met de besproken ademhalingstechnieken goed kunnen opvangen. De ontsluiting ook kunnen bevorderen door gericht te ademen. Bij 8 cm ging het ineens snel. Ik merkte dat ik de baby moest helpen door een andere houding aan te nemen voor het draaien. Het was fijn hier bewust van te zijn, want bij de eerste bleef ik in dezelfde houding en duurde en duurde het maar. Ik heb hem zelf aan kunnen pakken, toen wisten we pas dat we een zoon hadden. Een heel bijzonder moment! De wens van het zelf aanpakken kwam bij mij pas op na de visualisatie oefening in één van de laatste lessen. Veel aan de cursus gehad dus!”

LAURA (WEESP)

Privé cursus

PRIVÉ CURSUS

“Heel veel info gekregen van Noor! Veel handige ademhalingsoefeningen die ik kan toepassen op de bevalling. Vond het een interessante cursus en heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven over de zwangerschap en de bevalling zelf.. aan het begin was ik toch wat bang voor de pijn en na deze cursus heb ik toch wel een andere mindset gekregen. Bedankt!!”

TJALLIE KOOISTRA (MUIDEN)

PRIVÉ CURSUS

“Gisteren een super privé cursus gehad met me vriend samen. Wij verwachten in juli ons eerste kindje en gaan nu met zoveel meer vertrouwen de bevalling in. Ons beval plan is tot in de puntjes nu en we hebben hele goede tips gekregen zowel voor, na en tijdens de bevalling.”

KIM, 29 JAAR (HEEMSKERK)

Coaching

COACHING

“Ik ben halverwege de zwangerschap gestart met coaching bij Noor omdat ik bemerkte dat ik mijzelf behoorlijk tegen kwam gedurende de zwangerschap. Ik geniet er intens van en vind het zo bijzonder dat er een klein wondertje wat we zo graag willen in mij groeit, maar het maakte ook een kwetsbaar deel bij mijzelf los en haalde ervaringen uit het verleden met betrekking tot mijn eigen jeugd naar boven die ik schijnbaar toch nog niet zo verwerkt had als dat ik dacht. Tijdens de sessies weet Noor de juiste vragen te stellen, handvaten aan te reiken en opdrachten te geven, waardoor je merkbaar stappen vooruit zet en jezelf voelt groeien. Ik heb nadien veel meer vertrouwen in mijzelf en het aankomende moederschap gekregen. Ik kan het iedereen aanraden om, wanneer je bemerkt dat er dingen uit het verleden spelen of je bijvoorbeeld angsten over het aanstaande moederschap hebt, Noor te benaderen. Waar ik eerst twijfelde of het tijdens de zwangerschap het juiste moment is om ervaringen uit het verleden op te halen weet ik nu dat dit het beste moment is om dat te doen!”

ANNA, 31 JAAR (WEESP)

BEVALLINGSVERWERKING -COACHING

“Na een hele lastige zwangerschap ( Hyperemesis Gravidarum) en heftige/ traumatische bevalling heeft Noor mij ontzettend goed en kundig geholpen om er mentaal weer bovenop te komen. Dit deed zij middels een bevallings verwerking – traject ( EMDR ). Noor is heel kundig in haar werk, geen “standaard” psycholoog/coach en echt een heel fijn persoon met een hart van goud. Dit maakte voor mij de stap naar hulp laag drempelig. Binnen een hele korte periode stond ik weer met beide benen op de grond en verdween de heftige/ traumatische ervaring op de achtergrond. Ik ben haar enorm dankbaar!”

STERRE ANNA (MUIDEN)