;

Mama - Postnataal Cursus

Samen even echt ontspannen met andere moeders? Deze cursus is er voor jou als moeder. Of je nu al een aantal jaar moeder bent of pas net een kindje hebt gekregen.  De cursus draait om rust en ontspanning. Een moment in de week waarin je focus écht op jezelf ligt en je even helemaal kan ontspannen.

Duur

8-weekse cursus

Kosten

€175 (Vergoeding mogelijk)

Startdatum

Geen nieuwe cursus gepland

Tijd voor jezelf

Echt tijd voor jezelf vinden. Dat is lastig als je net moeder bent, maar ook als je al een tijdje meedraait. Daarom dus ook deze cursus voor alle moeders. Voor iedereen die wel even een momentje in de week kunnen gebruiken om even helemaal te ontspannen. En hoe fijn om dat samen te doen met gelijkgestemden, andere moeders. En wie weet hou je er nog een leuke vriendschap aan over. 

Postnatale yoga, ademhaling & ontspanning

We beginnen elke les om te kijken hoe iedereen er bij zit, daarna starten we met postnatale yoga, focussen we op de ademhaling en eindigen we elke les met een uitgebreide (diepe) ontspanningsoefening. 

Na afloop van de les krijg je een hand-out met informatie en oefeningen. Zo kun je alles nog eens rustig nalezen en ook thuis wat ruimte creëren voor jezelf.

Aanmelden voor de Mama – Postnataal cursus

Heb je nog vragen of wil je weten of deze cursus bij je past? Je kunt hier een gratis kennismakingsgesprek met mij inplannen. Maximaal kunnen er 10 mama’s meedoen en vanaf 6 gaat de cursus door. 

Mama- Postnataal - IN HET KORT

NineMoons

Aandachtsoefeningen voor mindful moederschap

NineMoons

Ruimte voor jezelf

NineMoons

Contact met moeders in dezelfde fase

Voor Wie?

De Mama Postnataal-cursus is er voor alle moeders met kinderen vanaf de leeftijd van 6 weken en ouder. Het gaat er vooral om dat je behoefte hebt aan een ontspanmoment voor jezelf.

Waar?

De cursus is op dit moment alleen nog in Weesp op de achtergracht 16 bij yogaschool Yogatoday. De locatie is goed bereikbaar met de auto. Treinstation is op 10 min. loopafstand. 

postnataleyoga